17 Şubat 2017 Cuma

HitClickFlow

HitClickFlow İle Nasıl Kazanırım

HitClickFlow 2016 yılında açılan bir PTC sitesidir. Çok vakit almadan iyi kazanç sağlayabileceğiniz bir site. Reklamlara tıklayarak, referans çekerek ve referans kiralayarak kazanabileceğiniz bir sitedir. Referanslarınızın reklam tıklamalarından kazanabileceğiniz gibi üyelik yükseltmelerinden,reklam paketlerinden de kazanabilirsiniz.

Ne kadar kazanabilirim ve nasıl kazanabilirim?
Her yerde olduğu gibi, kazanç miktarı da iş miktarı ile orantılıdır. Para kazanmanın ilk ve en kolay yolu reklamları izlemektir. Reklam izlemeyle elde edilebilecek kazançlar aşağıda incelenebilir. Ayrıca, kolay veya zor görevler, AdGrid oyunu, web sitesindeki yarışmalara katılma veya hizmetlerimize yön vermek için para kazanma imkanı sunuyoruz.

Referanslardan Nasıl Kazanabilirim?

Referans sizin tavsiyenizle siteye kayıt olan kişidir. Referanslarınızdan kazanmak için günlük en az 4 reklama tıklamanız gerekiyor. Kazanç tablosuna bakabilirsiniz.

Ayrıca referans kiralama imkanınızda var. Kiralama süresi 30 gündür ve isterseniz uzatabilirsiniz. AVG leri 2 nin üzerinde olanları uzatmanız tavsiye edilir.

Reerans fiyataları ve ne kadar kazandırdıklarını gösteren tablo



ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Referanslarımın Alımlarından Kazanabilir miyim?

Evet referansınız hesabını yükseltirse sizde kazanırsınız. Ayrıca reklam paketlerinden de kazanabilirsiniz.
Aşağıdaki tabloya göz atın.


HitClickFlow.com

1 yorum: