7 Şubat 2017 Salı

Scarlet-Clicks

Scarlet-Clicks.info hakkında 

Uzun Daimi Site - PTC site için, çevrimiçi ve ödeme ne kadar süredir çok önemlidir.Scarlet-clicks.info zaman testini geçti - 2009'dan beri ödeme yapıyor. Çoğu PTC sitesi bu kadar uzun süre dayanmıyor ve birçoğu birkaç aydan sonra ödemeyen sitelere dönüşüyor. Görünüşe göre, Scarlet-Clicks iyi kurulmuş bir PTC sitesidir.


Ödenmesi - Scarlet-Tıklanma şu anda ödeme talebinin 7 gün içinde, kendi şartlarına uygun olarak ödüyor. Siteyi test ettik ve şimdiye kadar birkaç kez ödeme aldık:
Sınırsız Ortaklık Programı - Bir büyük ve aktif bir altınızdaki inşa edebilirsiniz olanlar için mükemmel bir fırsat sitesine başvurabilirsiniz insanların sayısında herhangi bir sınırlama yoktur.
Düşük minimim & Sabit Cashout - Cashout için gerekli olan minimum tutar 2,00 $ ve her Cashout isteğinden sonra artmaz.
Buxenger Desteklenen Sitesi - Buxenger sizin sayısız PTC sitesi hesaplarından, organize izlemek ve görüntülemek reklamları yardımcı olan ücretsiz bir masaüstü yazılımıdır. Buxenger ile tüm hesap istatistiklerinizi ve özetinizi bir ekranda görüntüleyebilir, tüm hesaplardan reklamları görüntüleyebilir ve aynı anda birden fazla web sitesinde yeni hesaplar oluşturabilirsiniz.
Forum - Scarlet-Click bir forumu var. Bize göre, bir PTC sitesinin bir forumu olmalıdır. Forum, üyelerin ve personelin birbirleriyle iletişim kurabileceği bir yer. Üyeler, başarı hikayelerini veya şüphelerini gönderebilir, ödeme kanıtlarını yükleyebilir, siteyle ilgili deneyimlerini paylaşabilir, siteye yapılan son değişiklikler hakkında destek isteyebilir ve bilgilendirilebilir. Genellikle, forumda bir şeylerin yanlış olması durumunda ilk işaretleri görebilirsiniz. Üyeler ödemesizlik veya ödeme gecikmeleri konusunda şikayet ediyorsa, büyük olasılıkla site sorun yaşıyor.
Sevk Tıklama başına Pays: reklamlar değerinin% 40
PTSU Teklifler:
  0.05 $ kazanabilirsiniz - diğer sitelerde kaydolarak $ 0.25.
Ödüller - ScarletGrid
 -Günlük oynayabileceğiniz  "ScarletGrid" denilen bir oyun var. Tek yapmanız gereken ızgaradaki herhangi bir yeri tıklamaktır ve bir site görüntülenir, reklam görüntülendikten sonra kazanırsanız veya şansınızı tekrar denemek istiyorsanız bir bildirim alırsınız. Kazandığınız andan itibaren ödül alacaksınız ve kazanan ödül doğrudan hesabınızın bakiyesine gidecektir. Üyeliğinize bağlı olarak günde bir kaç deneme yapacaksınız. Ödül 1.00 dolara kadar.
Puan
 -  Her dolar için 10 puan, her reklam tıklama için 1 puan ve 1 puan her tamamlanan teklif için, yatırılan, her yeni direkt sevk için örneğin, sitede yapmak farklı etkinlikler için 20 puan puan kazanacaksınız. Puanlarınızı her 10.000 puan için 1.00 ABD $ oranında satın alma bakiyenize dönüştürebilirsiniz.
Cashout Seçenekleri ve Koşullar
 Ödemeler PayPal, Payza ve Perfect Money ile yapılır. Minimum para yatırma masrafı 2,00 Dolar olarak sabitlenmiş ve her para yatırma talebi sonrasında artış olmaz. Ödemeler, talep üzerine 2-7 gün içinde işlenir.
Inaktif hesapları Süspansiyon
 - Eğer 30 günden fazla hesabınıza girmezseniz pasif olarak işaretlenir ve hareketsizlik nedeniyle askıya alınabilir ve giriş yapamazsanız. Yeniden etkinleştirme isteğinde bulunabilirsiniz, ancak bu durumda hesap bakiyeniz sıfırlanır. Hesabınız 90 günden daha uzun süreyle etkinlik dışı kalması nedeniyle askıya alınmış olursa, hesabınız sıfırlanır ve bundan sonra silinebilir.
Scarlet-Clicks İnceleme - Sonuç:

Scarlet-Clicks.info çevrimiçi olup 6 yıldan fazla bir süredir ödeme yapıyor. Bu siteyi kullanarak çevrimiçi olarak fazladan para kazanabilirsiniz, ancak zenginleşmeyeceksiniz. Bu site zengin hızlı şema bulunmuyor. Sınırsız doğrudan tavsiye programının bulunduğunu unutmayın; bu nedenle kazançlarınızı artırmak için yeni üyelere olabildiğince çok bakın. Kanımızca, Scarlet-Clicks, kullanmak ve kazanmak için güvenli bir sitedir.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder