7 Şubat 2017 Salı

Ojoo

Ojooo bir Alman firması
Reklamlar kaliteli çok değil.Gelen gelir çok iyi. Üyelik
yükseltildiğinde tüm gelirler katlamalı artıyor. Fakat şu an yatırım tavsiye edilmiyor son zamanlarda ödemeler geç yapılıyor iyice bilgi sahibi olmadan yatırım yapmayın.

Not: SİTEYE ÜYE OLDUĞUNUZDA İLK BİRKAÇ GÜN REKLAMLAR ÇOK AZ GÖRÜNÜYOR. ZAMANLAR REKLAM SAYISI VE KAZANDIRDIKLARI ARTIYOR. BİLGİNİZE.. 




Ojoo Nedir?
ojooo yabancı ptc siteleri içerisinde 2013 yılından bu yana güvenilir ve ödeme yapan reklam tıklayarak para kazanma(ptc) sitesidir.Alman bir şirkete aittir. Açıldığından bu zamana tüm ülkelerden 7.000.000 milyonu geçen üyeye sahip olan Ojooo Ptc sitesi internet üzerinden para kazananmak isteyen kullanıcılar için reklam başına kazandırdığı para miktarı açısından oldukça popüler ve güvenilir bir ptc sitesidir.

Ojooo Ödeme Limitleri-Ödeme Yöntemleri:
Ojooo ödemelerinizi Paypal, Payza ve OkPay hesaplarınıza,ödeme talep edebilirsiniz
Standart(Ücretsiz)üyeler ojooo hesaplarındaki para minumum 2$ olduğunda ilk ödemeyi isteyebilirler.Sonraki minumum ödeme tutarı ise 6$’dır.
Premium üyeler için minimum ödeme: Her para çekimi için minumum 2$’dır.

Ojooo üye olduktan sonra yapmanız gereken sadece reklamları tıklamak ve kazancınızı daha fazla arttırmak için alt üyelerinizin (Reflerinizin) olması..Alt üyeleri ojooo sitesini üzerinden 30 günlük olarak kiralayabilir,sürelerini uzatabilir,tıklamayan alt üyelerinizi değiştireblirsiniz.Kiraladığınız reflerin sadece reklam tıklamalarından para kazanırsınız.

Direkt üye getirebilirsiniz.Yaptığınız direkt referans üyeler sürekli alt üyeniz oluyor ve değişmiyor.Direkt ref kazancınız sadece reklam tıklamalarından ibaret değildir.Eğer ojoo sitesinde üyeliğiniz premium,premium+ ve Vıp üyelik olursa her direkt refinizin üyelik yükseltmesinden belli komisyon kazanırsınız.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder